Her kan du købe second hand til dine børn

Second hand tøj til børn har fået en noget mere cool vibe, end da vi selv fik arvetøj fra større søskende, fætre og kusiner. I dag er det ikke en skam at shoppe second hand. Tværtimod er det noget, mange af os i dag gør med stolthed. For nogen er det blevet en livsstil. For andre en nødvendighed.

Second hand: Genbrugstøj til børn er bæredygtigt

Hos Flöss har vi gjort second hand til en del af vores mission om at skabe bæredygtigt børnetøj. Med vores second hand-koncept Flöss Preloved har vi gjort det muligt at returnere dit Flöss-tøj til os, når dit barn er vokset ud af det. Vi sørger for, at det får et nyt hjem hos et nyt barn og forlænger på den måde dets levetid. Det er med til at sikre, at de ressourcer, vi har brugt til at skabe tøjet i første omgang, bliver udnyttet endnu bedre.
Om du kalder den genbrugstøj, vintage eller second hand, så bidrager du til en bedre og mere bæredygtigt fremtid, når du køber brugt børnetøj.

Second hand tøj til børn i høj kvalitet

Det er vigtigt for os hos Flöss, at det tøj, vi sender ud i verden, er skabt i en høj kvalitet i gode materialer, så det kan gå i arv fra barn til barn. Af samme grund har vi valgt at designe vores børnetøj med at klassisk udtryk og benytte os af eviggyldige farver og mønstre. På den måde sikrer vi, at tøjet kan få lov at blive en del af flere børneliv, udnytte sit potentiale og skåne miljøet.

Second hand tøj til børn er det miljøvenlige valg

Når du køber second hand sparer du miljøet og vores planet for yderligere ressourcespild. Det tøj, du finder på hylderne i genbrugsbutikken, på en af de mange online portaler eller her hos os under navnet Flöss Preloved, har allerede opfyldt det formål, det blev skabt med. Når du køber brugt tøj til dit barn, undgår du dermed at støtte produktionen af endnu mere tøj og koste naturen endnu flere ressourcer.

Her er 5 steder du kan købe second hand til dine børn

 

Instagram - På Instagram finder du andre forældre, der sælger ud af deres poders aflagte tøj. Søg på hashtags som #børnetøjtilsalg og #babytøjtilsalg for at kunne scrolle igennem de mange salgsopslag.

Mødrehjælpen - Hos Mødrehjælpen støtter du ikke kun op omkring bæredygtighed ud fra et miljøperspektiv. Du støtter også organisationens vigtige arbejde for at skabe gode børne- og familieliv.
Reshopper - App’en der nemt og hurtigt giver dig en oversigt over, hvem har genbrugstøj og også legetøj til salg i dit nærområde. App’ens funktioner gør det nemt at filtrere i brands, størrelser og farver, hvilket gør det overskueligt at handle med andre private, der har samme genbrugstankegang som dig.