Med ønsket om en bæredygtig fremtid og en formålsdrevet gejst driver vi børnetøjsmærket Flöss. 
Min tilgang til at designe tøj ændrede sig, da jeg blev mor til Bertil i 2018. En bevidsthed om det overflod, den globale tøjproduktion bidrager til og det CO2-aftryk, den sætter på vor jord, blev inspirationen til en ny måde at lave børnetøj på.
Ansvarlighed, kvalitet og tidløst design er nøgleord, der definerer vores tøj. Hos Flöss finder du skandinavisk æstetik tilpasset et børneliv. Vores tøj er børnebrugervenligt og skabt i neutrale farver kombineret med klassiske prints. Vi vælger GOTS-certificerede materialer, der sikrer både kloden og de, der skaber det, ordentlige arbejdsforhold. Og vi ser det som vores opgave at finde nye måder at give tøjet, som vi sender ud i verden, en længere levetid.
Det i sig selv er ikke nyt. Det er derimod vores vision om at holde vores produkter i et cirkulært flow så længe, som muligt. Derfor er det muligt at sende dit tøj fra Flöss retur, så vi kan give det nyt liv og et nyt hjem. Det er det, vi kalder Flöss Preloved
Som forbrugere er det vigtigste tiltag nemlig ikke kun at være bevidste om, hvad vi forbruger, men også hvordan vi forbruger. 
Heraf blev Flöss sat i verden.