Miljøvenlige produkter

Du kan købe en lang række miljøvenlige produkter her hos Flöss online. Hos Flöss finder du altid et stort udvalg af økologisk børnetøj og økologisk babytøj. Shop altid miljøvenlige produkter hos Flöss.

Miljøvenlige produkter til din baby

Hos Flöss finder du en lang række miljøvenlige produkter til din baby, samt børnetøj. Vi har en masse økologisk børnetøj til drenge og piger fra 0 til 8 år.

Hvorfor vælge miljøvenlige produkter til børn

Vi arbejder udelukkende med økologiske tekstiler for at sikre, at processen bag vores økologiske børnetøj er så miljøvenligt som overhovedet mulig. Hos flöss er du sikret, at dit børnetøj har belastet miljøet så lidt som muligt. Vores økologiske baby –og børnetøj er ikke blot økologisk, også en lang række af dem er også lavet af certificerede kvaliteter, hvilket er en garanti for blandt andet miljømæssig bæredygtighed, men også en garanti for bæredygtighed i hele produktets livscyklus.

Derfor er vores produkter miljøvenlige

Hos Flöss arbejder vi med så miljøvenlige produkter til børn, som muligt. Flöss tilbyder økologisk børnetøj, og vi arbejder udelukkende med økologiske kvaliteter, som kan ses som en miljøvenlig garanti for at tøjet ikke er fyldt med farlige kemikalier.