GOTS-certificeret børnetøj

GOTS er en international økologisk mærkning af tøj og tekstiler, som skal sikre bæredygtighed i hele produktets livscyklus. For at blive GOTS certificeret skal mindst 70 procent af materialet være økologisk. Der er desuden strenge krav til en lang række processer i hele værdi- og forsyningskæden. Lige fra forarbejdning af råmaterialer, til produktion. Denne certificering er derfor en garanti for, at produktionen af 
tekstilerne er sket under ordentlige og ansvarlige forhold. Både når det gælder miljøet, men også i forhold til sociale forhold for arbejderne

Hvad betyder GOTS-certificeret?

GOTS er en international og økologisk mærkning af tøj og tekstiler, som står for Global Organic Textile Standard, og som skal sikre bæredygtighed i hele produktets livscyklus. Hos Flöss kan du altid finde økologisk børnetøj.

Hvordan ved jeg, at mit børnetøj er GOTS-certificeret

Kig altid efter det grønne GOTS-certificerings mærke, eller spørg brandet hvis du er i tvivl.

Fordele ved GOTS-certificeret børnetøj

Når man køber GOTS-certificeret børnetøj, så kan man være sikker på, at man klæder sit barn på i økologisk børnetøj, og det vil sige at tøjet er uden farlige kemikalier, men tøjet er også lavet under ordentlige forhold, lige fra forarbejdning af råmaterialerne, til produktionen. Man kan derfor se det, som en form for garanti for, at tøjet er lavet af mennesker, som arbejder under ordentlige forhold, samt tøjet er uden farlige kemikalier.

Hvorfor vælge GOTS-certificeret børnetøj?

Denne certificering er en garanti for, at produktionen af 
tekstilerne er sket under ordentlige og ansvarlige forhold. Både når det gælder miljøet, men også sociale forhold for arbejderne.