Hos Flöss tager vi ansvar for de produkter vi sætter i verden.
Ansvarlighed, kvalitet og tidløst design er nøgleord, der definerer vores børnetøj.
Vores tøj er børnebrugervenligt og skabt i neutrale farver kombineret med
klassiske prints.
Vi arbejder udelukkende med certificerede materialer og leverandører, som sikrer både kloden og de,der skaber tøjet, ordentlige arbejdsforhold.
Hos Flöss arbejder ud fra en bæredygtig filosofi på 3 bæredygtighedsprincipper:
 

1. Social anvarlighed & Miljø

Flöss’ kollektioner produceres med respekt for både designet, miljøet, arbejdsforholdene og ikke mindst de personer der er involveret i alle led. Vores fabrikker er certificeret i henhold til internationale standarder og med meget høje standarder for både sociale -og arbejdsforhold.  Vi bruger certificeret bomuld og arbejder udelukkende med GOTS certificeret leverandører. På den måde sikrer vi os, at der både er ordentlige arbejdsforhold, og ansvarlighed for miljøet. 

2. Materialer 

Flöss bruger kun certificeret økologisk bomuld. Økologisk bomuld dyrkes uden brug af skadelige kemikalier, syntetisk gødning eller andre kemiske tilsætningsstoffer, og er derfor både blidt mod huden, og naturen.

3. Design

Hos flöss bestræber vi os på, at vores tøj skal være tidsløst og langtidsholdbart, i en sådan grad så det stadig er både aktuelt og fornyende.Hos Flöss finder du skandinavisk æstetik tilpasset et børneliv. Vores tøj er børnebrugervenligt og skabt i neutrale farver kombineret med klassiske print.
Tøj til børn skal være funktionelt, blidt mod kroppen og naturen, og ikke mindst være sjovt at have på.