Hos Flöss tager vi ansvar for de produkter vi sætter i verden.
Ansvarlighed, kvalitet og tidløst design er nøgleord, der definerer vores børnetøj.
Vores tøj er børnebrugervenligt og skabt i neutrale farver kombineret med klassiske prints.
Vi arbejder udelukkende med certificerede kvaliteter og leverandører, som sikrer både kloden og de, der laver tøjet, ordentlige arbejdsforhold.
Hos Flöss arbejder vi ud fra 3 principper:
 

1. Social anvarlighed & Miljø

Flöss’ kollektioner produceres med respekt for både designet, miljøet, arbejdsforholdene, og ikke mindst de personer der er involveret i disse led. Vores fabrikker er certificeret i henhold til internationale standarder og med høje standarder for både sociale -og arbejdsforhold. Vi bruger certificeret bomuld og arbejder udelukkende med certificeret leverandører. På den måde sikrer vi os, at der både er ordentlige arbejdsforhold, og ansvarlighed for miljøet. 

2. Materialer 

Flöss bruger kun certificeret økologisk bomuld. Økologisk bomuld dyrkes uden brug af skadelige kemikalier, syntetisk gødning eller andre kemiske tilsætningsstoffer, og er derfor både blidt mod huden, og naturen.

3. Design

Hos flöss bestræber vi os på, at vores tøj skal være tidsløst og langtidsholdbart, i en sådan grad, så det stadig er både aktuelt og fornyende. Hos Flöss finder du skandinavisk æstetik tilpasset et børneliv. Tøj til børn skal være funktionelt, blidt mod kroppen og naturen, og ikke mindst være sjovt at have på.