Bæredygtigt børnetøj

Flöss producerer økologisk, og bæredygtigt børnetøj og babytøj til børn. Alt bæredygtigt børnetøj fra Flöss er fremstillet af økologiske og miljøvenlige kvaliteter. Se det store udvalg af bæredygtigt børnetøj hos Flöss

Bæredygtigt børnetøj til dit barn

Vi forsøger altid, at være så miljøvenlige som muligt, og tilbyder økologisk og bæredygtigt børnetøj og babytøj. Flöss producerer økologisk og bæredygtigt børnetøj og babytøj til børn. Alt bæredygtigt børnetøj fra Flöss er fremstillet af økologiske og miljøvenlige kvaliteter. Se det store udvalg af økologisk bæredygtigt børnetøj hos Flöss

Hvorfor vælge bæredygtigt børnetøj til børn

At købe bæredygtigt børnetøj, er en bevidst beslutning om, netop at tænke på børn og deres fremtid. Hos Flöess arbejder vi på, at være så bæredygtige som muligt, og producere bæredygtigt børnetøj, ved blandt andet udelukkende at arbejde med økologiske kvaliteter, uden farlige kemikalier som skader miljøet.

Derfor er vores produkter bæredygtige

Hos Flöss går vi rigtig meget op i, at være bevidste om vores forbrug, og vi forsøger, at minimere vores fodaftryk på kloden, ved blandt andet, at tilbyde vores kunder, det vi kalder Flöss preloved, som betyder, at vi holder vores bæredygtige Flöss styles i et cirkulært-flow. Vi med til at mindske den forudrenende proces, det er at producere et helt nyt stykke bæredygtigt børnetøj.
 Et af de bedste bæredygtige tiltag vi kan gøre, at holde vores produkter i brug i længere tid, og ikke mindt være opmærksomme på hvordan vi rent faktisk forbruger.